Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ekogea East Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Biofertilizant organic pentru plante
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Biocomplex 900​

Ce este Biocomplex 900? Preparat natural de top care stimuleaza cresterea si dezvoltarea naturala a plantelor, produs din cele mai vechi plante de pe pamant – algele marine.

Solutia este folosita in diferitele faze de crestere a plantelor. In stadiile initiale stimuleaza planta sa dezvolte o radacina mai deasa si mai puternica. Acestea creeaza fundatia pentru o buna dezvoltare si o recolta bogata. Pulverizarea e recomandata cand planta ajunge in diversele etape de dezvoltare (cand rasare, in crestere, cand incepe dezvoltarea fructelor, etc)

Biocomplex 900 este un puternic stimulator al cresterii plantelor. Folosirea acestuia creeaza un echilibru intre plante si sol astfel incat ajuta la intarirea plantelor care urmeaza sa fie plantate, la cele supuse la seceta, boli si activitatea daunatorilor. Plantele tratate sunt mai sanatoase, utilizeaza mai bine nutrientii, ofera rezultate si calitate mai buna.
BIOCOMPLEX 900 - biofertilizant organic, 100% alge marine
​
Linia de productie EKO GEA este certificata de Comunitatea Europeana EEC 2381/94, EG 8342007, si EG8992008 care reglementeaza productia ecologica. Toate produsele EKO GEA pot fi vandute si folosite in UE fara autorizari speciale.

INFO
http://ekogea.wix.com/fertilizant-organic
Din Gura in Gura